Algemene voorwaarden

1. RESERVERINGSVOORWAARDEN

Uw reservering is definitief zodra wij uw aanbetaling hebben ontvangen. Als u een kamer reserveert en de aanbetaling heeft voldaan, bevestigt u hiermee met onze algemene voorwaarden akkoord te gaan.

2. AANBETALING

De minimale aanbetaling is 1 nacht. Voor een verblijf langer dan 1 nacht bedraagt de aanbetaling 50% van de totaalprijs voor het verblijf of het arrangement.

3. VILLA PAULETTE

De aanbetaling voor Villa Paulette bedraagt 50% van de kosten. Het restbedrag moet 4 weken voor het verblijf betaald worden.

4. ANNULERING

Bij annulering tot 8 weken voor aanvang van het verblijf wordt uw volledige betaling gerestitueerd. Bij annulering binnen 8 weken voor aanvang van het verblijf wordt uw betaling alleen gerestitueerd als de kamer(s) of Villa Paulette opnieuw verhuurd is (zijn). Bij voortijdig vertrek na aanvang van een gereserveerd verblijf worden de geannuleerde nachten volledig in rekening gebracht.

5. KAMERKEUZE

Als u voorkeur heeft voor een specifieke kamer dan houden we rekening met deze voorkeur. We geven echter geen garantie op uw kamerkeuze. Voor Clématite en Villa Paulette geldt een meerprijs en wordt u uiteraard nooit ingedeeld in een standaard kamer. Wel is een upgrade naar Clématite of Villa Paulette zonder meerkosten mogelijk.

6. AANSPRAKELIJKHEID

La Mortaise aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het zoekraken van eigendommen of beschadigingen aan bijvoorbeeld bagage of voertuigen. Het gebruik van het zwembad, trampoline, speeltoestellen en de huurfietsen geschiedt op eigen risico.