Aanbieding & Droomplekkado

Op pad met locals reisgids

We zijn trots op onze vermelding in ‘Op pad met locals’, een selectie van de 50 leukste en unieke accommodaties in Frankijk. B&B’s, vakantieparken, minicampings en kleinschalige hotels, allemaal met Nederlandse of Belgische eigenaren die de omgeving als hun broekzak kennen. Hun ervaring is jouw kompas voor een onvergetelijke vakantie in Frankrijk. In ‘Op pad met locals’ delen we onze tips over de Bourgogne.

Bestel deze gids tegen de winkelwaarde van € 22,50 én ontvang een tegoedbon van € 10 voor je volgende reservering bij La Mortaise. Dat is nu alvast voorpret en straks een leuke korting. Dus kies voor locals én steun locals in de coronacrisis. Deal?

Kosten

22,50 15,00Bestellen

Reisgids Bourgogne, wijn en weelde

Fan van de Bourgogne? Na het lezen van ‘Bourgogne, wijn en weelde’ ben je dat zeker! Deze reisgids uit 2019 leidt je naar de bekende bezienswaardigheden en naar verborgen intieme schatten die je in de Bourgogne vindt. De winkelwaarde van deze gids is € 22,50 en als je hem bestelt krijg je een door Marion zelf gesigneerd exemplaar!

Of boek nu een Bourgondisch arrangement bij La Mortaise voor zomer of najaar 2020 en krijg de gids cadeau!

Kosten

22,50Bestellen

Dubbel genieten in Frankrijk

Wil je ons graag steunen en ben je benieuwd naar beide gidsen? Maak dan gebruik van de combi-deal: beide gidsen ter waarde van € 45,00 voor € 40,00 inclusief verzendkosten en een tegoedbon van € 15 voor je volgende boeking bij La Mortaise.

Kosten

45,00 35,00Bestellen