Chambres d'hôtes in Frankrijk

Chambres d'hôtes in Frankrijk

Op doorreis, voor een luier vakantie of een actieve wandel of fiets vakantie; wij ontvangen u graag in La Mortaise Bourgogne. U verblijft in een 19e-eeuws herenhuis met karakteristieke gastenkamers, authentieke details en harmonieuze sfeer. Een ideaal verblijf voor uw chambres d'hôtes in hartje Bourogne in Frankrijk op een een uur rijden van de Autoroute du Soleil, maar mijlenver verwijderd van de hectiek van alledag.

Ruimte en natuur bij chambres d'hôtes te Frankrijk

Bij chambres d'hôtes Mortaise Frankrijk kunt u genieten van de ruimte en rust. Bij ons vindt u nog het authentieke Franse landleven, kunt u uren door de bossen wandelen (Morvan of de wijnstreek bij Beaune, fietstochten maken over heuvels en door bossen of een leuke rommelmarkt bezoeken. Natuurlijk zijn uitstapjes in de omgeving van La Mortaise Bourgogne ook mogelijk. Langres, de stad van Diderot, de abdij van Auberive, Dijon met haar vele kerken en terrassen, de Citadel in Besançon of de beroemde kapel van Le Corbusier in Ronchamp behoren allemaal tot de mogelijkheden. Als u na een dag op stap te zijn geweest weer bij chambres d'hôtes La Mortaise nabij Autun Frankrijk aankomt, is het heerlijk thuiskomen. In de tuin kunt u met een kopje thee of een glas wijn de dag laten bezinken en eventueel aanschuiven bij de table d’hôtes.

Nederlandse eigenaren

De Nederlandse eigenaren Marion en Jeroen ontvangen u graag in onze chambres d'hôtes te Lucenay l'evêque, nabij Autun, ter hoogte van Beaune in Midden Frankrijk. Wij kunnen u de volgende faciliteiten bieden: Drie gastenkamers die uitkomen op de tuin masionette Clématite met meer privacy Vakantiehuis Villa Paulette Table d'hôtes Fietsarrangement Wandelarrangement Ontdek de Bougogne arrangement

kaart Bourgogne